Eenvoudige hartige taart.

IMG_4575.JPG

Ik maak en eet heel graag hartige taarten. Er zit dus altijd bladerdeeg in de vriezer. Deze is er eentje met gebakken pompoen, noten en stiltonkaas, maar je kan eindeloos variëren. De pompoen heb ik eerst gebakken in de oven in de schil op 190°, 50 minuten.

Prik een paar gaatjes in een vel bladerdeeg. Beleg met gebakken groenten, kaas en topping naar keuze. Plooi de randen over het beleg. Bestrijk het zichtbaar bladerdeeg met losgeklopt ei en bestrooi eventueel met sesamzaadjes. Bak in de oven op 190° ongeveer 25 à 30 minuten. Lekker met een salade.

Klaar in no time en gezond,

Christine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s